(IMG:
Linkleri görmek için lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun ...)
NTV ve UNICEF Türkiye, “Anaokulu Ekliyoruz” kampanyası başlattı. Kampanyanın hedefi 13 ilde anaokulları açmak ve 5 yaş çocuklarını anaokullu yapmak. Siz de 3005’e atacağınız mesajlarla miniklerin sevinçlerini çoğaltın.
UNICEF, anaokullarını “yaşama en iyi başlangıç” olarak görüyor. Çocuklar için yaşamsal önemde olan bu dönemeçte onlara eşit haklar verilmesi gerektiğini savunuyor.
5 YAŞ NİÇİN ÖNEMLİ?
UNICEF’e göre 5 yaş çok önemli, çünkü anaokuluna giden çocuklar, kendine güvenen, öğrenmeye hevesli, anlamadıkları şeyleri rahatça sorabilen, yeni bilgi ve becerileri çabuk kapabilen öğrenciler oluyorlar. Kız ya da erkek olsun bir kez okula gitmeye alışan çocuk oradan ayrılmak istemiyor ve bu ilköğretime geçişlerini kolaylaştırıyor.
1 BOŞ MESAJ, 10 YTL BAĞIŞTürkiye’ye aydınlık bir gelecek sağlamayı amaçlayan “Anaokulu Ekliyoruz” kampanyasına siz de destek verin, yapacağınız bağışlarla Türkiye’ye anaokulu ekleyin.
23 Nisan’da NTV ekranını çocuklara açıyor. Bu sene de ekranlarda şarkı, dans, eğlence, gülmece ve en önemlisi “yetenek” var.
Her dalda yetenekli çocuklar, ünlülerle birlikte geleceği bugüne getiriyor. Geleceğin sanatçıları, üstün yetenekleri izleyiciyle buluşuyor. Minikler futbol karşılaşması da günün sürprizlerinden...
Linkleri görmek için lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun ...KAMPANYAYA NASIL KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ?
(IMG:
Linkleri görmek için lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun ...) Kampanya için T.İş Bankası Çankaya (Ankara) Şubesi Hesap No. 500 (YTL, USD ve Avro için aynı) ve
Garanti Bankası Çankaya (Ankara) Şubesi 6290000 (YTL) numaralı hesaplara doğrudan bağış yapabilirsiniz.
(IMG:
Linkleri görmek için lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun ...) Ayrıca tüm GSM operatörlerinden 3005’e boş attığınız her bir SMS ile kampanyaya doğrudan 10 YTL bağış yapmış olacaksınız.
(IMG:
Linkleri görmek için lütfen Giriş Yapın veya Kayıt Olun ...) www.unicefturk.org adresindeki online bağış sayfamızı kullanarak da bağışınızı yapabilirsiniz.