Welcome to Kadim Dostlar ™ Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.Login to Account Create an Account

Neredeyim, Ne Yapıyorum...
Başlatan
ahu
, 12 Haziran 2008 13:50
Yazma tarihi: 12 Haziran 2008 Perşembe - 13:50

Herşeyi takip etmeye çalışıyorum ama arada başka şeylerlede ilgilenmek lazım. Gidip işlerimi halledeyim,ismim kalsın ama cismim bilgisayar başında değil şu an :zeynep1:
Yazma tarihi: 12 Haziran 2008 Perşembe - 13:56

öyle tabii sevgili ahu.. kolay gelsin sana:)) Kadim Dostlar'dan kopamıyor takıldımmı insan.. ama hayat bizi bekliyor.. bende kaçıyorum..
sevgiler hepinize:))
sevgiler hepinize:))
Yazma tarihi: 12 Haziran 2008 Perşembe - 15:02

Yazma tarihi: 12 Haziran 2008 Perşembe - 15:14

hoşbulduk ahu
çok fazla ayrı kalamadım:)) bir çeşit bağımlılık..ama belli olmaz bana heran gidebilirim

Yazma tarihi: 12 Haziran 2008 Perşembe - 16:34

Yazma tarihi: 12 Haziran 2008 Perşembe - 19:34

Yazma tarihi: 12 Haziran 2008 Perşembe - 19:40

Yazma tarihi: 13 Haziran 2008 Cuma - 14:14

Gideyim işlerimi halledeyim.Her zaman ki gibi ismim burda olsun ama cismim pc başında değil. Shane bu arada hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım. Tekrar hoşgeldin...
Yazma tarihi: 13 Haziran 2008 Cuma - 14:24

Gideyim işlerimi halledeyim.Her zaman ki gibi ismim burda olsun ama cismim pc başında değil. Shane bu arada hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım. Tekrar hoşgeldin...
Güle güle sevgili Ahu. Fazla özletmeden gel

Yazma tarihi: 13 Haziran 2008 Cuma - 14:37

bağlantımda sorun oldu..cevap verdim ama bu sefer de sen gitmişsin ahu.. hay aksi:)
0 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı