Welcome to Kadim Dostlar ™ Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.Login to Account Create an Account

Moderatör Olmak İçin Nelere Bakılıyor ?
Başlatan
bayuur
, 26 Eylül 2009 13:04
Yazma tarihi: 26 Eylül 2009 Cumartesi - 13:04

Ben Moderatör olmak istiyorum ama neye göre seçtiğinizi biLmiyorum..Biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
İyi Forumlar (:
Yazma tarihi: 26 Eylül 2009 Cumartesi - 16:59

Forumda ilgilendiğiniz herhangi bir bölümde yaptığınız paylaşımlara göre yönetim hakkınızda moderatör olup olamayacağınıza dair bir fikre varır ve sizinle irtibata geçer.
Dolayısıyla forumda paylaşım yapmaya konu açıp mesaj yazmaya öncelik vermelisiniz.
Dolayısıyla forumda paylaşım yapmaya konu açıp mesaj yazmaya öncelik vermelisiniz.
Yazma tarihi: 02 Ekim 2009 Cuma - 13:22

Yazma tarihi: 05 Ekim 2009 Pazartesi - 19:57

Forumda ilgilendiğiniz herhangi bir bölümde yaptığınız paylaşımlara göre yönetim hakkınızda moderatör olup olamayacağınıza dair bir fikre varır ve sizinle irtibata geçer.
Bende olmak istiyorum ek olarak napabilirim
Yazma tarihi: 05 Ekim 2009 Pazartesi - 21:59

Bende olmak istiyorum ek olarak napabilirim
Onun dışında herhangi birşey yapmanıza gerek yok

Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde herşey daha güzel olacaktır

Herşeyden önce "Kadim Dost" arıyoruz..
0 Kullanıcı konuyu okuyor
0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı